ΣΕ:

  • 00ΜΕΡΕΣ
  • 00ΩΡΕΣ
  • 00ΛΕΠΤΑ

Η INTRACOM-TELECOM στηρίζει σταθερά τη BEYOND. Για 4η χρονιά Χρυσός Χορηγός.

1707478717911

Η BEYOND, η διεθνής έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει δυναμικά στις 25-27 Απριλίου.

Η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) θα αποτελέσει το κεντρικό ζήτημα της φετινής διοργάνωσης και θα αναλυθεί διεξοδικά ο ρόλος και οι επιδράσεις της στην καθημερινότητά μας.

Η INTRACOM-TELECOM, για 4η συνεχόμενη χρονιά, στηρίζει έμπρακτα την BEYOND ως Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης. Η ΙΝTRACOM TELECOM είναι ένας παγκόσμιος τεχνολογικός πάροχος λύσεων, προσφέροντας καινοτόμα προιόντα και υπηρεσίες στους τομείς της ευρυζωνικής πρόσβασης, της ασύρματης μετάδοσης και της διαχείρισης δικτύου. Παράλληλα παρέχει μια ευρεία γκάμα καινοτόμων λύσεων λογισμικού και μια πλήρη σειρά υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση στους τομείς IoT, ΑΙ, ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων (big data) & data-driven intelligence, καθώς και λύσεις για Smart Cities.

O κ. Αλέξανδρος Ταρνάρης, Marketing & Communications Director της INTRACOM-TELECOM, δήλωσε: «Αναγνωρίζοντας τον καίριο ρόλο της BEYOND στην προώθηση της συνεργασίας, της καινοτομίας και της ανάπτυξης στο χώρο των ΤΠΕ στηρίζουμε τη προσπάθεια και δηλώνουμε ‘παρών’ παρουσιάζοντας καινοτόμες λύσεις “made in Greece” και “made for Greece”, τόσο στον τομέα των υποδομών και της συνδεσιμότητας, όσο και στο χώρο της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων, data-driven intelligence, και Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ)».

Ο κ. Βαγγέλης Χαραλάμπους, Διευθύνων Σύμβουλος της Be-Best, δήλωσε σχετικά: «Όταν πριν από περίπου τρία χρόνια, εμπνευστήκαμε την BEYOND, στόχος μας ήταν η διεθνής αυτή έκθεση να καταστήσει την Ελλάδα και ειδικότερα τη Θεσσαλονίκη σημείο αναφοράς για την παγκόσμια τεχνολογική κοινότητα, προάγοντας τη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων και ενισχύοντας την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών. Βρισκόμαστε μόλις δύο μήνες πριν την υλοποίηση της ΒEYOND 2024 και αισθανόμαστε υπερηφάνεια για το γεγονός ότι έχουμε καταφέρει σε σύντομο χρόνο να κάνουμε πράξη αυτό που λέει το όνομά της: να φτάσει η διοργάνωση πέρα από τα όρια, αποτελώντας σημείο συνάντησης της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας, των πιο καινοτόμων εταιρειών αλλά και τεχνολογιών αιχμής.

Η ΒEYOND έχει ήδη δείξει τον δρόμο, αποτελώντας πρωτοπόρο εκθεσιακό θεσμό στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας. Προχωράμε με τον ίδιο δυναμισμό και πίστη στο όραμά μας, προκειμένου η ΒEYOND να αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση του κλάδου της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, καθιστώντας τη Θεσσαλονίκη τεχνολογικό κόμβο της ευρύτερης περιοχής».

Η BEYOND διοργανώνεται από τη ΔΕΘ – HELEXPO, τη Be-Best και τους Industry Disruptors Game Changers (IDGC) με συνδιοργανωτές το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και το Δήμο Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης».

Υποστηρικτές της BEYOND είναι οι ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ, ΣΕΚΕΕ και ΗΕΤΙΑ.

Σχετικά με τη BEYOND

H BEYOND είναι μια διεθνής έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη. Αποτελεί σημείο συνάντησης των πιο λαμπρών μυαλών της περιοχής, των πιο καινοτόμων εταιρειών, αλλά και τεχνολογιών αιχμής, φιλοδοξώντας να γίνει η κορυφαία διοργάνωση του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Από την τεχνητή νοημοσύνη έως την εικονική πραγματικότητα, η έκθεση λειτουργεί ως κόμβος δικτύωσης, ανταλλαγής γνώσεων και πρακτικής εμπειρίας με πρωτοποριακές καινοτομίες. Στόχος της BEYOND είναι να προάγει τη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών μεταξύ των συμμετεχόντων και να ενισχύσει την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και επιχειρηματικών ευκαιριών.

Στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης, που πραγματοποιείται στις 25-27 Απριλίου, βρίσκεται η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και οι τρόποι με τους οποίους μεταμορφώνει κάθε πτυχή της ζωής μας.

Pavilion 1 - Section A1

Section

Διαστάσεις

Κόστος

A1

4m X 5m

2.000 Eur

Pavilion 1 - Section C1

Section

Διαστάσεις

Κόστος

C1

14m X 5m

2.000 Eur

Pavilion 15 - Section C1 & C2

Section

Διαστάσεις

Κόστος

C1

4m X 5m

2.000 Eur

C2

4m X 5m

2.000 Eur

C1 & C2

8m X 10m

3.500 Eur

Pavilion 15 - Section B1 & B2 & B3

Section

Διαστάσεις

Κόστος

B1

4m X 5m

2.000 Eur

B2

4m X 5m

2.000 Eur

B3

8m X 10m

3.500 Eur

B1 + B2 +B3

8m X 10m

4.500 Eur

Pavilion 15 - Section A1 & A2

Section

Διαστάσεις

Κόστος

A1

4m X 5m

2.000 Eur

A2

4m X 5m

2.000 Eur

A1 & A2

8m X 10m

3.500 Eur

Pavilion 1 - Section B1

Section

Διαστάσεις

Κόστος

B1

4m X 5m

2.000 Eur